Theatertent huren / verhuur

Voor het huren en verhuur van een theatertent moet u zijn bij DOK in het centraal gelegen Soesterberg. Zeker bij een kunstdiscipline als theater is het prettig om niet een sfeerloze witte vierkante tent te hebben, maar juist een meer speels model die de fantasie aanwakkert en het publiek een aantrekkelijke beleving geeft. Voor een echt mooie, sfeervolle en authentieke theatertent bent u bij een expert als DOK uit Soesterberg aan het goede adres.

Als u bij het kopje ‘tentenverhuur’ klikt op de getallen voor publieksomvang, vindt u snel de theatertent voor huren / verhuur die bij uw voorstelling of festival past. Een populaire theatertent uit ons aanbod van tentverhuur is het model ‘De Rups’. Deze tent voldoet aan de standaard geldende wensen van elke theaterproducent of organisator. Denk hierbij aan een lichtdichte tent, waarbij de windruis en andere weersinvloeden tot een minimum beperkt zijn. Uiteraard is er voldoende speelvlak en zijn de wanden zwart, zodat uw belichtingsmensen er goed mee uit de voeten kunnen. ‘De Rups’ kan zoals de naam al aangeeft meerdere vormen aannemen en heeft als maximum capaciteit 480 zitplaatsen of 750 staanplekken.

Theatertent huren / verhuren zoals de Criterion of de Moscow

Een andere gewilde theatertent voor huren / verhuur bij ons tentverhuurbedrijf is het Criterion Theater. Deze halve carrousel diende in het verleden als poffertjeskraam en is bij onze werkplaats volledig omgebouwd tot een uitstekend functionerende theatertent voor huren en verhuur. Het Criterion theater is lichtdicht, heeft een donker canvas dak en kan worden uitgevoerd met basisverlichting en een volledig doekenplan. Een ander pluspunt van deze theatertent is dat hij vrij eenvoudig is te combineren met andere tenten, mocht uw theaterfestival of evenement daarom vragen. Onze opdrachtgevers waarderen deze theatertent zeer vanwege de authentieke uitstraling.

Voor theater in een intieme setting adviseren wij u ons model de Theatertent Moscow. Aanvankelijk bouwden wij deze tent op maat voor Theatergroep BerlinBerlin. Nadien bleek deze tent ook geschikt voor diverse andere theatervoorstellingen. Zoals u mag verwachten bij een tent voor theater is deze volledig lichtdicht, is er een grondslag met vloer, en is de afmeting een rondte van bijna achttien meter met een hoogte van acht meter. Dit model huurtent voor theater wordt opgebouwd vanaf een trailer, waarvoor geldt dat er voldoende manoeuvreerruimte moet zijn.

Tribune huren ook mogelijk

Bij DOK is het ook mogelijk om een bijpassende tribune huren, met een goede zichtlijn en dus helemaal afgestemd voor een ultieme kijkervaring voor de bezoeker. Bespreek met ons of u een gesloten of half-open model wil, wat voordelen kan hebben bij weersomstandigheden als felle zon, plotselinge regen of hitte.

Uiteraard voldoet elke theatertent voor huren / verhuur aan alle eisen die in Nederland gesteld worden. Er zijn opties bespreekbaar ten aanzien van zaken als nooduitgangen, deurbruggen, windbeveiliging of nooduitgangaanduidingen. Op duidelijk van te voren afgesproken tijden verzorgen wij transport, opbouwen en afbreken, zodat voor de start van de theatervoorstelling de tent op zijn plek staat.

Theatertent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Theatertent huren – DOK

Theatertent huren Theatertent huren Theatertent huren