Muziektent huren / verhuren

Muziektent huren / verhuren voor een popfestival, foodfestival of ander evenement? Als u echt iets bijzonders wilt op het vlak van muziektent huren / verhuren, kijk dan eens op de site van een gespecialiseerde tentverhuurder als D-o-k.nl uit Soesterberg. Wij zijn een constructiebedrijf voor maatwerk tenten, maar daarnaast hebben wij ook vele unieke modellen in de verhuur. Dit soort muziektenten voor huren en verhuur zijn vaak omgebouwde circustenten of voormalige kermisattracties waarmee u op uw festival of muziekevenement goed uit de voeten kunt.

Wie zijn festival of evenement echt van sfeer en karakter wil voorzien, moet niet ergens een standaard tent huren, maar een uniek model van ons waarvan er maar één bestaat. Bij D-O-K.nl treft u bijvoorbeeld een aansprekend model muziektent voor huren of verhuur die een echte meerwaarde biedt en uw evenement of popfestival van een onmiskenbare eigen signatuur voorziet.

Mooi aanbod voor muziektent huren/ verhuren

Ons bedrijf weet goed wat de wensen en eisen zijn die worden gesteld bij allerhande evenementen en de tenten voor uw evenement die u bij ons kunt huren zijn daarop aangepast. Sterker nog, wij verzorgen aanvullend desgewenst zaken voor u als vergunningaanvraag, organisatie, locatiekeuze of catering.

Voor een wat kleinere muziektent om te huren / verhuren hebben wij voor u een achthoekig lichtblauw kiosk model zoals vroeger nog wel eens in plantsoenen te zien was. Deze tent is volledig opgeknapt en aangepast aan de wensen en eisen van deze tijd. Ook is hij hydraulisch en op meerdere hoogtes instelbaar. Wij kunnen deze muziektent per vrachtwagen naar uw muziekfestival of ander evenement vervoeren. Met een eigenzinnige en originele muziektent als deze maakt u een onuitwisbare indruk die het publiek nog lang zal onthouden.

Informeer ook naar opties voor tribunes of verlichting in de huurtent

Wenst u voor de huur of verhuur van een muziektent een wat groter maar afgesloten model, ook dan vindt u op deze website iets van uw gading. Een optie is zelfs een model tent dat geluiddicht en lichtdicht is, zaken die handig voor u kunnen zijn als een specifieke muzieksoort om dit soort voorwaarden vraagt.  Voor muziek zijn verder tenten geschikt zoals onze half-open feesttent ‘De Eenhoorn’ of een circustent. Bij het kopje ‘tentenverhuur’ kunt u met één muisklik het verwachte publieksaantal van uw festival of evenement selecteren, zodat u snel en overzichtelijk in beeld heeft wat wij u kunnen bieden als het gaat om een muziektent op maat voor huur of verhuur.

Bedenk ook dat wij voor in uw huurtent desgewenst de tribunes of zitgelegenheden kunnen aanbieden, altijd met een perfecte zichtlijn en op maat voor elk evenement. Ook kunnen wij u op basis van jarenlange ervaring de perfecte basisverlichting aanbieden in een muziektent voor huur / verhuur.

Een muziektent huren en verhuren voor een popfestival, muziekfestival, concert of andere indoor muziek activiteit: bel ons gerust op!

Muziektent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Muziektent huren – DOK

Muziektent huren Muziektent huren Muziektent huren