Festivaltent huren / verhuren

Er zijn nog nooit zoveel festivals geweest in Nederland, en daar horen natuurlijk bijpassende festivaltenten voor huren / verhuren bij. Als u organisator bent van een foodfestival, theaterfestival, muziekfestival of een ander cultureel evenement waarvoor een festivaltent huren / verhuren noodzakelijk is, oriënteer u dan eens bij een specialist als DOK uit Soesterberg.

Vanuit het centraal gelegen Soesterberg zorgen wij voor zowel de constructie als de verhuur van allerlei types exclusieve tenten waarvan er maar één bestaat. Ideaal voor als u uw popfestival of theaterfestival een eigen smoelwerk wil geven met het huren van een festivaltent met een heel eigen uitstraling.

Mooie festivaltent huren / verhuren bij de professional

Een tentverhuurder voor evenementen als festivals zoals DOK heeft voor elke bedrijfspresentatie, bruiloft, personeelsfeest of culturele discipline wel iets moois in het aanbod van tenten, zodat u niet zo’n sfeerloze witte doos op uw festivalterrein heeft staan die elk ander evenement ook al heeft. Uitgangspunt bij DOK is dat we tenten hebben waarvan er maar één  bestaat. Dit kunnen bijvoorbeeld voormalige poffertjestenten of draaimolens zijn, die wij volledig hebben omgebouwd in onze loods, zodat ze voldoen aan de hoge eisen van bijvoorbeeld producenten van theater en popmuziek.

Wie een festivaltent voor huren / verhuren wil hebben bij een expert als DOK, krijgt altijd zonder meer een model dat door het unieke ontwerp de fantasie aanwakkert en het publiek een bijzondere beleving bezorgt. Wie op zoek is naar het huren of verhuren van een sfeervolle, kunstzinnige of authentieke festivaltent zoals een muziektent, theatertent of circustent, is bij de professionals in tentverhuur van DOK aan het juiste adres.

Exclusieve tentenverhuur voor muziek of theater op uw festival

Als u klikt op de button ‘tentenverhuur’ kunt u kiezen uit een menu van de publieksgrootte die u verwacht in uw tent. Een veelgevraagde tent onder opdrachtgevers als festivalorganisatoren is het model ‘De Rups’. Bij deze lichtdichte festivaltenttent bent u vrij van windruis em andere weersinvloeden. De zwarte wanden lenen zich uitstekend voor uw lichtshow voor muziek of theater in de festivaltent voor huren of verhuren. ‘De Rups’ kan in verschillende opstellingen worden gehanteerd. Hij kan maximaal 480 zittende of 750 staande bezoekers aan.

Denk daarna eens na over een tent voor uw festival als het model Criterion Theater, een fraai lichtdicht en halfvormig carrouselmodel met een gezellig authentiek uiterlijk. Hij is perfect  toegesneden voor tentverhuur op diverse soorten festivals en makkelijk te combineren met andere tenten.

Voor bepaalde festivals is ook een theatertent als de Moscow in trek bij festivalorganisatoren. Dit voormalig onderkomen van Theatergroep BerlinBerlin voldoet aan de voorwaarden van een gemiddeld theater- of muziekfestival. Hij is volledig lichtdicht en we zetten er optioneel een geschikte tribune in. Als u een wat kleinere festivaltent voor huren / verhuur wenst, kijk dan eens op deze website voor tentenverhuur bij opties als ‘De Muziektent’ of ‘Halve Carrousel’.

 

Festivaltent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Festivaltent huren – DOK

Festivaltent huren Festivaltent huren Festivaltent huren