Presentatietent huren / verhuur

Voor uw evenement een presentatietent huren of verhuur ergens in Nederland? Bel met DOK! Wij hebben in de vorm van De Boktor een prachtige presentatietent voor huren / verhuur. Wat u ook wil presenteren met de presentatietent die wij verhuren, u valt altijd op en mensen zullen uw presentatie en de bijbehorende entourage blijven onthouden omdat de tenten van een tentverhuurder als DOK net even anders zijn.

Behalve tentenverhuurder voor evenementen, feesten en festivals zijn wij ook constructiebedrijf voor tenten op maat. Dat betekent dat wij in opdracht een maatwerk tent kunnen bouwen voor u, uiteenlopend van een presentatietent tot een theater- of circustent. Ook verbouwen wij voormalige kermisattracties tot tenten, zodat u op een positieve manier kan opvallen met bijvoorbeeld een presentatietent voor huren / verhuurd van DOK uit Soesterberg.

Van lezing tot commerciële productpresentatie: u moet bij DOK zijn voor presentatietent huren / verhuur

Onze verhuur presentatietent is zeer gewild voor het onder de aandacht brengen van producten, productlanceringen of een productpresentatie. Onder een te huren presentatietent kunt u het product of de presentatie goed droog houden en kan deze mooi uitlichten. Niet voor niets verhuren wij onze presentatietent De Boktor aan uiteenlopende klanten, variërend van lezingen of poëziefestivals tot commerciële presentaties onder een tent.

Met een dak boven uw hoofd en een opvallende retro-sfeer van een open tent als De Boktor verloopt uw presentatie op voorhand al goed. Als u op een beurs of expositie staat valt u gegarandeerd op met een verhuur presentatietent zoals deze voormalige draaimolen. Omdat u positief eruit wil springen op bijvoorbeeld een beurs met uw concurrenten, biedt u een meerwaarde door met een opmerkelijke presentatie te komen middels een tent als De Boktor.

Wij ontzorgen u volledig op het vlak van uw te huren presentatietent, dus die stress valt alweer weg voor u. Onder goede afspraken zorgen wij voor tijdige levering en opbouw van de tent, alsmede een correcte opruiming en transport hiervan, dit alles tegen een scherpe prijs op basis van de huurtijd en de reisafstand.

Diverse aanvullende opties voor De Boktor

Bij een presentatietent voor huren / verhuur als De Boktor zijn verder nog gunstige opties mogelijk. Behalve de reeds genoemde verlichting kunt u dan denken aan afsluitende hekjes of de bijbehorende gecertificeerde afdekzeilen zeilen ter verduistering, voor een optimaal effect van uw presentatie qua verlichting of de beeldkwaliteit van een beamer. Een solide houten vloer wordt bijgeleverd.

Tevens wordt De Boktor gebruikt voor catering en horeca bij evenementen en festivals in de vorm van bartent. Hij kan immers worden aangevuld met een bijbehorende toog. Deze tent is zeven meter rond en de eerste opstap bedraagt twintig centimeter. Als u stoelen wenst voor het publiek aan de voorzijde van de presentatietent dan kunnen wij die ook bijleveren.

Presentatietent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Presentatietent huren  – DOK

Presentatietent huren  Presentatietent huren  Presentatietent huren