Circustent huren / verhuur

Er zijn genoeg tentverhuurders in ons land, maar vindt maar eens een goede voor een circustent huren / verhuren. Voor een echt mooie, sfeervolle en authentieke circustent moet u bij een specialist in tentenverhuur zoals DOK uit Soesterberg zijn.

De verhuur circustent die u bij ons kan huren heeft een capaciteit tot maximaal tweehonderd personen. Tevens kunt u een bijpassende tribune huren, met een aangepaste zichtlijn en dus helemaal afgestemd voor een uitstekende kijkervaring in de setting van een circustent voor huren / verhuur. Er is een degelijke vlondervloer inbegrepen, dus u staat niet op bijvoorbeeld een grasmat met uw evenement.

DOK: expert in circustent huren / verhuur

Bij DOK zijn wij niet alleen een verhuurder op het vlak van tenten voor een circus, concert, theatervoorstelling of bruiloft, wij hebben tevens een specialisatie voor de constructie van een tent als u bijzondere wensen heeft. In goed overleg met u bespreken wij het bouwproces, de kenmerken, de wensen en ideeën en de levertijd, afgestemd op uw budget. Bel ons gerust op voor meer informatie of vraag om een offerte. Zo nodig komen we bij u op locatie langs om met deskundig oog de situatie te bekijken.

Op het vlak van een circustent is veel mogelijk. Denk aan een gesloten of half-open model, waarbij geldt dat een half-open model bij plotselinge regen of extreme hitte snel open en dicht kan. Ook is mogelijk een exemplaar die geluiddicht is, lichtdicht is of een zekere mate van verduistering moet hebben in verband met de lichtbediening. Het ligt er maar net aan welke voorwaarden u stelt aan het evenement dat u wil houden in een tent. Voor een lezing of een klassiek concert gelden natuurlijk andere wensen dan een goochelshow of een personeelsfeest. Het klassieke beeld van de circustent is dat deze een ronde vorm heeft, maar er zijn ook andere opties denkbaar. Zo is bijvoorbeeld een aanbouw mogelijk of een separaat tussenstuk ter verlenging.

Circustent veilig en tegen een scherpe prijs

Uiteraard voldoen bij een verhuurder in tenten als DOK bij een circustent voor huren / verhuur dat alles voldoet aan de wettelijke eisen die in ons land worden gesteld aan veiligheid. Wij overleggen met u zaken als een nooduitgang, de deurbruggen, beveiliging tegen extreme wind, enzovoorts, maar ook de rolstoeltoegankelijkheid of nooduitgangaanduidingen.

Voor een circustent huren / verhuren ontzorgen wij u volledig. Op duidelijk van te voren afgesproken tijden nemen wij het transport voor onze rekening en houden ons aan de deadlines qua opbouw enzovoorts, zodat de tent gegarandeerd is opgebouwd voordat uw evenement begint. Ons prijsniveau is scherp en afhankelijk van zaken als het aantal huurdagen, de kilometerafstand en een eventuele combinatie van meerdere tenten.

Voor een tent met een fantastische circussfeer moet u huren bij DOK!

Circustent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Circustent huren – DOK

Circustent huren Circustent huren Circustent huren