Bartent huren / verhuur

Bartent huren /verhuur? Neem contact op met DOK uit Soesterberg als u in plaats van een alledaagse biertent juist een exclusieve of creatief ogende bartent wil huren of verhuur wenst. Wij hebben als tentverhuurder een uniek aanbod qua bartent huren / verhuren met modellen tenten waar er telkens maar één van bestaat.

Een bartent huren / verhuren bij DOK is een goede keuze voor u als u op een creatieve, kunstzinnige of uitgesproken manier uw gasten, bezoekers of cliënten van een drankje wil voorzien. Onze unieke tenten voor bijvoorbeeld een theaterfestival, popfestival of outdoor evenement waarbij horeca in een tent noodzakelijk is, kunnen wij u bieden in verschillende maten. Wie wat fraaiers en mooiers wil dan het zoveelste evenement met saaie witte partytenten is bij ons verhuurbedrijf voor tenten aan het goede adres.

Uw verhuurder voor het huren of verhuur van een exclusieve bartent

Als sinds de oprichting in 1988 maken wij als tentverhuurbedrijf tenten voor uiteenlopende doeleinden. Als het aankomt op bartent huren / verhuur heeft u bij ons bijvoorbeeld de keus uit het model ‘De Caroussel’. Nadat wij deze voormalige draaimolen kochten, prikkelde het onze fantasie om er een heel bijzondere bartent voor huren en verhuur van te maken. Hij is dan ook fantasievol gedecoreerd door de Utrechtse kunstenaar Midas Schupert. Het is nu een sfeervolle tent als horecagelegenheid met een diameter van tien meter en een hoogte van bijna zes meter. Zoals bij al onze huurtenten kunnen wij deze smaakvol omgebouwde voormalige kermisattractie komen halen en brengen, terwijl opbouwen en afbreken respectievelijk vier en drie uur duren. Hiermee haalt u een mooie tent in huis voor de horeca op uw festival, feest of ander evenement.

Ook een kleinere bartent in ons aanbod

Een andere mooie optie in uw keus voor verhuur en huren van een bartent met uniek uiterlijk is het kleinere model uit ons aanbod. Zie ook voor dit model de bewegende fotoreportage op deze website. Deze compactere tent voor de horeca bij uw festival, feest of andere gelegenheid was eveneens een kermisattractie, die wij in onze grote loods ombouwden tot een sfeervolle tent voor de drankjes bij uw evenement. Onze personeelsleden lieten hun ontwerp- en bouwkwaliteiten erop los en voegden onder meer wat art-deco-elementen toe. De diameter bedraagt 4,5 meter, de hoogte is 3,5 meter. Wie een bartent wil huren treft dit model als een goed initiatief voor een kleine bar op een feest of een evenement met een wat kleiner bezoekersaantal.

De bartenten die u bij deze verhuurder voor tenten kan huren zijn veilig en hebben een gegarandeerd sterke constructie. De tent wordt vakkundig gemonteerd door ervaren professionals; nadat u de plek heeft aangewezen heeft u er geen omkijken meer naar. Voordat uw evenement van start gaat, staat uw bartent op de afgesproken plek. Wij maken scherpe afspraken met u over het halen en brengen, want bij ons geldt: afspraak is afspraak.

Bartent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Bartent huren – DOK

Bartent huren Bartent huren Bartent huren