Muziekkiosk huren / verhuur

Zoekt u een muziekkiosk voor huren of verhuur? Bel met een tentspecialist als DOK uit Soesterberg voor levering in heel Nederland! Een verhuur of te huren muziekkiosk is ideaal voor een optreden van een band, harmonie of fanfare, maar ook voor een presentatie of theatervoorstelling. Als u bij een feest, festival of ander evenement eens echt origineel wil uitpakken met een stukje nostalgie, overweeg dan onze muziekkiosk voor huren / verhuur.

Een muziekkiosk wordt ook wel muziekpaviljoen, muziektent, muziekprieel of muziekkoepel genoemd. Deze sfeervolle tenten voor verschillende kunstdisciplines ontstonden in de negentiende eeuw in Engeland voor optredens van de toen zeer populaire brassbands. U kunt ze in ons land aantreffen in de wat oudere parken en plantsoenen en aan de kustlijn bij pieren. Deze ronde of meerkantige overdekte huisjes lenen zich bij uitstek voor een sfeervol optreden of presentatie. Door de bouw is er vaak sprake van een goede akoestiek, die nog eens is te beïnvloeden door tentdoeken te bevestigen als zijwanden. Een ander voordeel is dat bij evenementen als muziekoptredens de kostbare instrumenten en geluidsversterking droog kunnen blijven. Daarnaast staan de artiesten of degene die een presentatie houdt hoger dan de toeschouwers, wat het publiek een goed zicht geeft.

Muziekkiosk huren of verhuren voor overdekte optredens of presentatie

Tentenexpert DOK (Decorbouw Ontwerp Kunstzinnige vormgeving) heeft in zijn collectie voor huren / verhuur een aantal gerestaureerde muziektenten uit de jaren vijftig. Nadat wij deze muziekkoepel uit een Brabants dorpje voor de sloop konden behoeden, kreeg het een tweede leven door een uitvoerige aanpak van onze eigen medewerkers. De houten vloer van onze muziekkiosk heeft een diameter van 7.40 meter, het dak heeft een hoogte van 6m meter. Voor dit dak hebben wij verschillende dakzeilen, zoals u op de fotoreportage op deze site kunt zien.

De muziekkiosk voor huur en verhuren is voor veel van onze opdrachtgevers een uniek idee om een festival, feest of personeelsfeest van wat extra cachet te voorzien. Het retro-uiterlijk van onze verhuur muziekkoepel prikkelt de fantasie van het publiek en geeft de mensen een goed gevoel.

Inclusief professionele begeleiding en transport

Onze ervaren medewerkers verzorgen het transport en de opbouw en het afbreken van de te huren muziekkiosk. Indien u belangstelling heeft, bel ons dan vrijblijvend op voor prijzen, informatie, voorwaarden en de nog beschikbare huurdata.

Mochten onze muziekkiosken verhuurd zijn op het moment dat u deze had willen huren, overweeg dan een keuze voor de ongeveer soortgelijke Bruiloftstent De Wolk. Ook deze tent is grondig gerestaureerd door ons vakkundige personeel om de aloude nostalgische sfeer te bewaren die zo gewild is bij onze opdrachtgevers. Deze huuroptie komt qua uiterlijk aardig in de buurt van onze gangbare muziekkiosk en is tevens voor velerlei doeleinden te gebruiken. De diameter bedraagt 7,4 tot 7,6 meter.

Muziekkiosk huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Muziekkiosk huren – DOK

Muziekkiosk huren Muziekkiosk huren Muziekkiosk huren