Paradetent feesttent evenementtent huren / verhuur

Een unieke paradetent, feesttent of evenementtent voor huren of verhuur treft u bij de professionele tentverhuurder DOK in Soesterberg. Organisatoren van feesten, festivals of andere evenementen kiezen vaak voor een tent huren bij DOK als ze iets bijzonders en eigenzinnigs willen. Dat komt omdat van een paradetent, feesttent of evenementtent voor huur of verhuur er bij DOK maar één bestaat, die vaak op maat is gemaakt of is gerestaureerd.

Hierdoor kunnen we spreken van vaak originele en authentiek ogende modellen qua paradetent, feesttent of evenementtent voor huren en verhuren. Dit soort tenten kunnen voor diverse  gelegenheden handig zijn waarbij een tent van pas kan komen. Denk aan een theaterfestival, een foodfestival of een dorpsfeest. Maar ook voor een bruiloft of personeelsfeest kan een feesttent, evenementtent of paradetent voor huren en verhuur goed van dienst zijn. Het is een gezellige en beschutte plaats om te ontmoeten, te verzamelen, te genieten of feest te vieren. Daarbij is het ook mogelijk om aanvullende opties bij ons af te nemen, zoals verlichting, stoelen, etcetera. DOK is van alle markten thuis en regelt desgewenst naast de tent uw horeca, catering, vergunningaanvraag, organisatie en veiligheid.

Specialist in verhuur en huren van paradetent, feesttent of evenementtent

Voor verschillende festiviteiten is een paradetent, evenementtent of feesttent van goede kwaliteit een uitkomst. Daarom zijn al onze tenten gekeurd en voldoen ze aan alle eisen, zodat u zeker weet dat u niet met onverwachte zaken te maken krijgt.

De omvang van het publiek dat u verwacht bepaalt voor welk soort paradetent, feesttent of evenementtent u zal kiezen. Mocht u twijfelen, neem dan gerust vrijblijvend contact op met DOK. Als u niet zeker bent van wat het best bij uw evenement of feest past, geven wij u graag advies. Van personeelsfeest tot bruiloft of festival, met onze tenten zit u altijd goed. Voor elk feest of evenement is wel een bijpassende huurtent te vinden.

Kies voor Feesttent De Eenhoorn!

Een veelgekozen feesttent uit onze collectie is Feesttent De Eenhoorn. In de basisopstelling is dit model 18 x 9 meter, met een zijhoogte van 3 meter. Door zijn multifunctionaliteit kan de Eenhoorn meerdere vormen aannemen. Hij wordt vaak ingezet als bartent of danstent en kan maximaal 180 personen herbergen.

Onze personeelsleden verzorgen het tenttransport en de opbouw en het afbreken van de te huren feesttent, paradetent of evenementtent. Indien u belangstelling hebt, vraag ons dan gerust naar de prijzen, informatie, voorwaarden en de nog beschikbare data.

Heeft u nog vragen, of wilt u meer informatie over onze tenten? Neem dan contact met ons op, en wij zullen u van deskundig advies voorzien.

Een feesttent, evenementtent of paradetent voor huren en verhuur met een opmerkelijk design? Dan moet u er een van DOK hebben!

Paradetent feesttent evenementtent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Theatertent huren – DOK

Paradetent feesttent evenementtent huren Paradetent feesttent evenementtent huren Paradetent feesttent evenementtent huren