Kassatent huren / verhuur

Wie bij een festival of ander evenement entree voor de toegang wil heffen, zal een bedrijf nodig hebben voor een kassatent huren / verhuur. Zo’n tentverhuurder voor het huren of de verhuur van een kassatent vindt u in de vorm van DOK uit Soesterberg.

Met de verhuur of het huren van een kassatent toont u professionaliteit richting het publiek en verloopt alles beter georganiseerd. Voor het publiek kan het een duidelijk signaal zijn dat het geen gratis evenement betreft, en een kassamedewerker in een tent vormt tevens een duidelijk herkenbaar aanspreekpunt voor bijvoorbeeld informatie of gevonden voorwerpen.

Kassatent huren / verhuur geeft uw evenement meerwaarde

Een ander pluspunt is dat de geldstromen op een veilige en afgesloten plek verlopen. Ook krijgt u goed en helder inzicht over het publieksaantal. Dit laatste kan van belang zijn voor veiligheidsaspecten als brandveiligheid en crowd control, terwijl ook uw financiële administratie er baat bij heeft. Bedenk immers dat regelgeving bij evenementen op elk vlak steeds strenger wordt, uiteenlopend van de fiscus tot hulpdiensten als ambulances en de brandweer. Behalve als kassavoorziening kan een tent ook uitstekend dienst doen als verkooppunt voor consumptiemunten; zo’n systeem zorgt immers voor minder lange rijen bij uw horecaverkooppunten.

Bij een gespecialiseerd bedrijf voor de constructie en verhuur van allerlei soorten tenten zoals DOK uit Soesterberg vinden wij het belangrijk dat het zakelijke aspect van een festival, concert of ander evenement, wordt gecombineerd met een feestelijke of artistieke manier van aankleding. Dit geeft een positieve impuls aan de beleving van de bezoeker, die uw evenement hierom meer zal waarderen. Met het huren of de verhuur van een kassatent voor uw theaterfestival, popfestival, foodfestival of ander evenement leidt u in elk opzicht alles in goede banen. Onze afdeling tentverhuur biedt u geen standaard tenten, maar op maat gemaakte tenten met een creatieve inslag. Wij bieden tenten zoals omgebouwde kermisattracties of tentconcepten waarbij kunstenaars zijn betrokken om er iets bijzonders van te maken. Hiermee krijgt uw festival of evenement een onmiskenbaar eigen signatuur. DOK staat immers niet voor niets voor ‘Decorbouw Ontwerp Kunstzinnige vormgeving’.

‘De Zeppelin’ is een prachtige eigenzinnige kassatent

Onze kassatent voor huren / verhuur is ‘De Zeppelin’. Deze tent begon zijn loopbaan bij het bekende theaterfestival Boulevard Of Broken Dreams en is nu leverbaar bij ons als kassatent voor huren / verhuur op uw evenement voor muziek, theater enzovoorts. Het dak is in de vorm van een zeppelin, vandaar de naamkeuze voor deze kassavoorziening bij uw evenement. Het mooie van ‘De Zeppelin’ is dat hij ook is te combineren met andere tenten voor verhuur uit ons aanbod. Behalve als kassavoorziening kunt u deze tent bijvoorbeeld ook inzetten als informatietent.

Elke tent die wij verhuren kunnen wij bezorgen en voor u opbouwen en afbreken, dit alles via een strak tijdsplan zodat u weet waar u aan toe bent. Neem gerust contact op met DOK als het gaat om de huur van tenten!

Kassatent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Kassatent huren – DOK

Kassatent huren Kassatent huren Kassatent huren