Bruiloftstent huren / verhuur

Wilt u een bruiloftstent voor huren / verhuur? De mooiste dag uit uw leven wordt door iedereen op een eigen manier gevierd. Veel mensen willen voor het huren / verhuren van een bruiloftstent even goed uitpakken en komen dan bij DOK terecht. DOK is een gespecialiseerd bedrijf voor zelfgebouwde maatwerk tenten en gerestaureerde nostalgische retro-tenten.

Omdat u voor uw trouwfeest voldoende keuze in uw bruiloftstent wil hebben, is het raadzaam om eens op deze website voor tentverhuur te kijken. U heeft voor uw trouwen immers al meer dan genoeg om te organiseren, dus het op tijd regelen van de juiste bruiloftstent voor huren / verhuur met een bijkomende goede service is natuurlijk meer dan welkom.

Bruiloftstent huren / verhuren voor persoonlijk tintje aan trouwfeest

Iedere bruiloft is anders. Elk aankomend huwelijkskoppel heeft een eigen persoonlijk idee hoe dit belangrijke feest gevierd moet worden. Bij DOK vinden vele aanstaande echtgenoten hun mooie eigenzinnige tent, die sterk bijdraagt aan een goede sfeer. Een bruiloftstent voor huren / verhuren raden wij aan voor elk trouwfeest, zodat bij een onverhoopt regenbuitje uw gasten niet natregenen of wegwaaien. Voor verschillende groottes en voor elk budget is bij DOK wel iets te vinden.

De vaakst gekozen optie voor het huren / verhuren van een bruiloftstent bij DOK is Bruiloftstent De Wolk. Deze tent van tientallen jaren oud fungeerde ooit als rupsbaan. Hij is zorgvuldig door ons gerestaureerd en kan weer in zijn oude glorie dienst doen als huwelijkstent voor verhuur, maar ook bijvoorbeeld als theehuisje of op uw tuinfeest. De tent kan een hoeveelheid aan van maximaal vijftig mensen en kan door zijn multifunctionele karakter in meerdere vormen worden gebruikt.

In uw eigen tuin trouwen

Een tent voor uw bruiloft huren is ideaal als u bijvoorbeeld in uw eigen tuin wil trouwen of op een mooie trouwlocatie waar geen overdekte plek is. Een buitenbruiloft in de open lucht is natuurlijk geweldig, maar met een tent van DOK bent u voorbereid op alle weersomstandigheden.

Voor een bruiloftstent huren / verhuren kunt u bij ons ook terecht voor vrijblijvend passend advies. Graag stellen wij onze dertig jaar kennis en ervaring aan u ter beschikking. Bedenk ook dat wij allerlei eventuele bijkomende zaken voor u kunnen bieden, uiteenlopend van stoelen of tribunes tot catering, horeca, organisatie of een vergunningaanvraag. Zo weet u zeker dat u niet alleen de juiste verhuur bruiloftstent heeft, maar ook de juiste bijpassende service en toebehoren.

Neem gerust contact op voor meer informatie of een offerte. Onze personeelsleden verzorgen het transport van de tent voor uw huwelijk en voeren zorgvuldig volgens afspraak de opbouw en het afbreken van de te huren bruiloftstent. Indien u belangstelling hebt, vraag ons dan gerust naar de prijzen, informatie, voorwaarden en data die mogelijk zijn.

Een verhuur bruiloftstent huren met een prachtig of opmerkelijk design? Dan moet u een tent van DOK hebben!

Bruiloftstent huren

 Amersfoortsestraat 7B
 3769 BR Soesterberg
 0346-353489
 info@d-o-k.nl

Theatertent huren – Presentatietent huren – Paradetent feesttent evenementtent huren – Muziektent huren – Kassatent huren – Festivaltent huren – Circustent huren – Bruiloftstent huren – Bartent huren – Muziekkiosk huren

Bruiloftstent huren – DOK

Bruiloftstent huren Bruiloftstent huren Bruiloftstent huren